Bra barnprodukter på kalaset

Bra barnprodukter på kalaset

november 5, 2021 0 av voodolls.se

Vad som egentligen är barnprodukter kan vara lite olika för var och en. Många tänker som så att allt som hör till barn är barnprodukter på ett eller annat sätt och det är såklart inte fel att tänka så. Här tar vi upp ett par bra barnprodukter som är bra att ha nära till hands om man ska hålla kalas för både mindre och större barn.

Barnvänlig fika och tårta

Alla barn förväntar sig godsaker på ett kalas. Hos Din Tårta går det utmärkt att beställa tårtor med motiv på barnen. Det gör fikat lite roligare. Bjud också på till exempel muffins, bullar och kakor som barn kan äta på egen hand även om det blir lite kladdigt. Men tänk på allergiker. Barn kanske inte kan se på skyltar eller läsa om vad bakverken innehåller. Meddela föräldrar som närvarar på kalaset att de får hålla koll så barnen inte får i sig något de inte tål. Det kan vara på sin plats att också ha lite mer hälsosamma snacks som frukt eller liknande.

Våtservetter och torkpapper

Barn har en tendens att smutsa ner sig. Torkpapper och våtservetter har sin självklara plats på flera ställen när det är dags att ha kalas och det är riktigt typiska barnprodukter. Välj gärna parfymfria våtservetter och glöm inte soptunnor som de kan kastas i.

Kritor och papper är bra sysselsättning

Några kritor och ritpapper är väldigt bra att ha på kalaset. Då kan barnen hålla sig sysselsatta. Det finns även kritor som endast målar med vatten på speciella papper. De lämnar alltså inga fläckar på andra ställen, och det värsta som kan hända är att lite vatten läcker ut.

Leksaker som involverar flera barn

Ska kalaset hållas i större lokaler eller utomhus kan några leksaker som fotbollar och kubbspel vara bra att ha. Flera barn kan leka med dem samtidigt och det blir roliga lekstunder.