Handla smart till dig och familjen med rabatt från Familydeal

Handla smart till dig och familjen med rabatt från Familydeal

november 6, 2020 Av av Magnus

Livet som småbarnsförälder är naturligtvis alldeles underbart, men även en aning ekonomiskt påfrestande om vi ska vara ärliga. Att ha barn kostar mycket pengar. Då kan det vara skönt att höra att det går att få rabatt på många av de saker som du behöver till dig och familjen.

Genom att handla smart och leta efter rabatter kan småbarnslivet faktiskt bli mycket billigare. Hos Familydeal kan du få en generös familjerabatt på mängder av saker. De är sammankopplade med företag som till exempel säljer barnkläder, matvaror, inredning och mycket mer. Att gå med är dessutom helt gratis.

Spara pengar när du köper saker till barnen

Små barn behöver mängder av saker. Det är med andra ord bara att inse att mycket av dina pengar kommer att gå till sådant som du inte ens tänkt på förut, till exempel hjälpmedel som en bärsele för att kunna bära ditt barn bekvämt. Barn behöver också mängder av kläder eftersom de växer i en farlig fart. Du hinner nästan inte köpa ett plagg innan det är urvuxet. Andra tillbehör som skötbäddar, spjälsängar och leksaker kostar även de en del. Då är det skönt att veta att du kan få en generös rabatt när du väljer att gå med i Familydeal. Det är med andra ord helt onödigt att köpa något till fullpris när du kan få det rabatterat. Genom att tänka smart som småbarnsförälder kan du spara massor av pengar.

Glöm inte dig själv

Som småbarnsförälder är det lätt hänt att du bara fokuserar på dina barn. Du glömmer helt enkelt bort dig själv och dina egna intressen. Det är en vanlig fälla att gå i, speciellt som förstagångsförälder. Som tur är kan du även få rabatter som passar dig som är vuxen. Vad sägs om att kunna avnjuta ett lugnt och skönt yogapass, eller att kunna gå på bio helt ensam, och det till lägre pris? Det är just sådana saker som du som är nybliven förälder måste tänka på att unna dig. När tillvaron är stressig och fokus hela tiden ligger på någon annan är det väldigt lätt att helt sätta sina egna behov i andra rummet. Då är det viktigt att komma ihåg att om du som förälder mår bra så mår också ditt barn bra.

Passa på att handla när det är rabatt

Det finns vissa utgiftsposter som är extra dyra när du har barn, till exempel vinteroveraller eller skor. Ett bra tips är då att passa på att handla sådana saker när det finns ett bra erbjudande tillgängligt. Ha gärna framförhållning och köp vinterkläder mitt i sommaren. Då blir det ofta ännu billigare.