Kloka produkter till nyblivna föräldern

Kloka produkter till nyblivna föräldern

januari 12, 2021 Av av linus

När du just har blivit förälder är allt ofta så omtumlande att det är lätt att glömma bort de små detaljerna. Men det är just de små detaljerna som ofta kan göra föräldralivet en liten aning enklare – allt som underlättar i den nya vardagen brukar vara väldigt uppskattat.

Ergonomiska produkter

Något som kan vara lätt att missa är det faktum att om barnet ligger mycket på rygg –och det är ju lätt hänt under de första månaderna – finns risken att hens bakhuvud påverkas av att ofta ligga mot ett plant underlag. Bakhuvudet kan få en lite plattare form, och även om det oftast försvinner av sig själv kan det vara klokt att försöka förebygga det. Ett sätt är såklart att som förälder se till att stunderna på rygg inte blir så många eller långa. När det sker är dock ett bra tips att använda en pandakudde från Candide, som består av tryckavlastande memory foam. Kudden är liten och ergonomisk med en nedsänkning i mitten vilket gör att barnet kan röra på huvudet utan att det höjs i en fysiskt påfrestande vinkel. Nacken hålls rak och skallasymmetri förebyggs på ett mjukt och naturligt sätt.

Candide har flera härliga produkter men en annan som är ett hett tips för alla ammande mammor är en amningskudde i form av en armpuff. Du trär den över armen vilket gör att amningspositionen blir bekväm både för dig och barnet. Även denna produkt är ergonomiskt utformad och har en liten nedsänkning i mitten så att stödet för bebisen är det bästa tänkbara.

Hitta smarta lösningar

Det kan vara just sådana här små detaljer som gör vissa delar av föräldralivet betydligt enklare och resulterar i en gladare och mer avslappnad förälder. För det är inte alltid så lätt att få ordning på allt och det tar ofta lite tid att få in bra rutiner som passar alla. Speciellt om man är förstagångsmamma kan olika tips och trix vara i stort sett ovärderliga. Samla på dig råd från andra föräldrar och se vad du kan hitta för smarta lösningar online – exempelvis Candides produkter möter många av de här behoven och gör vardagen med en bebis lite lättare.